<< Ga terug

Vollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De Schans

Vollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De SchansVollenhoofsch Visserskoor zorgt voor 'een happening' in De Schans

ZWARTSLUIS - Nederlandstalige zeemansliederen stonden donderdagavond in De Schans op het programma van het Vollenhoofsch Visserskoor. Het gezelschap staat onder leiding van dirigent-accordeonist Date de Witte. Het in 1994 opgerichte koor werd muzikaal begeleid door drie accordeons, een gitarist en drums.

"Een optreden van het Vollenhoofsch Visserskoor is een happening die niet snel zal worden vergeten", aldus de organisatie. "De bewoners van het woonzorgcentrum en andere senioren kunnen er over meepraten. In een volle zaal brachten de zangers, in klederdracht en op klompen, in een vlot en enthousiast tempo de muziek over naar het publiek."

Het koor begon de avond met het eigen lied ‘Wij zijn het Visserskoor uit Vollenhove’. Natuurlijk ontbraken bekende meezingers over het vissersleven niet. "Het was een sfeervol en gezellig optreden. Het slotakkoord rond 21.15 uur was een potpourri van zeemansliederen."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo