<< Ga terug

Voorwaarts brengt gevarieerd programma in De Schans

Voorwaarts brengt gevarieerd programma in De SchansVoorwaarts brengt gevarieerd programma in De SchansVoorwaarts brengt gevarieerd programma in De SchansVoorwaarts brengt gevarieerd programma in De SchansVoorwaarts brengt gevarieerd programma in De SchansVoorwaarts brengt gevarieerd programma in De Schans

ZWARTSLUIS - Het is een jarenlange traditie dat Muziekvereniging Voorwaarts uit Zwartsluis het repetitieseizoen afsluit met een optreden in Woonzorgcenrum De Schans. Ook is het orkest zaterdag nog te zien en te horen met een zomeravondconcert in het centrum van Zwartsluis.

Bij open ramen en deuren werd donderdagavond een gevarieerd programma met veel bekende muziek uitgevoerd. Onder leiding van dirigent Wendy Biljard uit Zwolle genoten de bewoners en belangstellenden van de klanken van het harmonieorkest. Het speelt in harmoniebezetting, wat betekent dat het orkest bestaat uit houtblazers, de belangrijkste muziekgroep, koperblazers en slagwerkers. De dirigent gaf uitleg over de verschillende instrumenten en betrok de volle zaal bij de uitvoering van het programma. Er werd afgesloten met het bekende ’We are the Champions’ en het Sluziger volkslied ‘Zwartsluis aan het Zwartewater’.

Stichtingsvoorzitter Barend Vinke zorgde voor het welkomstwoord en bedankte Voorwaarts aan het einde van het optreden voor het concert. "Wij mogen er trots op zijn." Hij wees hierbij ook op de wisseling van enkele oudere bestuursleden eerder dit jaar door een aantal jonge mensen. Spontaan werd een toegift gespeeld.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo