De Stadskoerier

Dinsdag, 4 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Dienst voor 'anders begaafden' in Hervormd Centrum

Dienst voor 'anders begaafden' in Hervormd Centrum
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - In het Hervormd Centrum wordt komende zondag een dienst belegd met speciale aandacht voor 'anders begaafden'. Deze dienst is extra toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking.

Dominee J.A.C. Olie leidt de dienst. Voor en na de dienst worden liederen gezongen die kinderen ook kennen. Het thema van de dienst is ‘Het verloren schaap’, naar aanleiding van Lukas 15: 1-7.

"We horen over de Heere Jezus als de goede Herder die ons opzoekt waar we zijn", aldus de organisatie. "Dat is echt goed nieuws voor ons allemaal: we hebben allemaal de Heere Jezus nodig als Redder van ons leven. Deze speciale dienst, waar we heel wat bewoners van ’t Blokhuus, Akkerwinde, De Spil, De Pieperhoeve en bewoners van tehuizen uit de regio, maar zeker ook gemeenteleden met een verstandelijke beperking verwachten, is een eredienst waarin het Woord van God op eenvoudige wijze verkondigd wordt."

Na de dienst zijn alle gasten met hun ouders en/of begeleiders van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten en wat te drinken in de hal van het Hervormd Centrum. De dienst begint om 9.30 uur.