De Stadskoerier

Dinsdag, 7 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Geloofsontmoeting van Hart voor Genemuiden met Hanno Snippe

Geloofsontmoeting van Hart voor Genemuiden met Hanno Snippe
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Hanno Snippe spreekt zondag 26 november tijdens de samenkomst van Hart voor Genemuiden. Het thema is 'Als je over het water wilt lopen, stap dan uit de boot', naar aanleiding van Mattheüs 14: 22-32. Belangstellenden zijn van harte welkom in d'Overtoom vanaf 17.00 uur.

Vorige week sprak Eddie Bakker tijdens de vierdaagse kruisconferentie in d'Overtoom. De conferentie trok gemiddeld tachtig mensen per avond. "Eddie wist op een zeer inspirerende wijze de kruisboodschap over te brengen", aldus de organisatie. “God wil een liefdesrelatie met ons mensen. Liefde gééft en zo gàf Hij Zijn Zoon. God zocht Adam op en vroeg hem: waar ben je? Zo is het ook voor ons belangrijk om te weten waar we ieder persoonlijk staan voor God. Want het probleem is niet wat de mens dóet, maar wat hij ís. God wil ons een geheel nieuw leven geven, geen verbeterd oud leven. En dan krijgen we ook de kracht om 'ja' of juist 'nee' te zeggen." De lezingen zijn na te luisteren via het YouTube-kanaal van Hart voor Genemuiden.

’t Kruispunt
Wie wil, kan doordeweeks ook eens een kijkje nemen in ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils. De koffie staat altijd klaar en er is een ruime sortering goede kleding te koop voor een kleine prijs. Openingstijden zijn dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag om 18.00 uur wordt er wekelijks een warme maaltijd geserveerd. "Iedereen die op zoek is naar gezelligheid is van harte welkom vanaf 17.30 uur, Kruisstraat 11."