De Stadskoerier

Maandag, 25 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

‘Hart voor Genemuiden’ houdt geloofsontmoeting

‘Hart voor Genemuiden’ houdt geloofsontmoeting
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Het samenwerkingsverband ‘Hart voor Genemuiden’ houdt zondag 11 juni weer een geloofsontmoeting in d’Overtoom. Het thema van de overdenking is ‘Geheim agent of Ambassadeur?’.

“Kinderen van God worden opgeroepen om niet in de schaduw te leven”, aldus de organisatie. “Ze mogen zijn zoals het Evangelie; staande op een berg, voor een ieder om te zien en te horen. God helpt hen door de Heilige Geest om krachtig en moedig te zijn. Zo mogen ze boodschappers zijn van het goede nieuws.”

De geloofsontmoeting staat onder leiding van kapitein Aalt Fikse van het Leger des Heils. Johan Vreugdenhil verzorgt de muzikale begeleiding. De geloofsontmoeting wordt zondagmiddag vanaf 17.00 uur gehouden. Deze staat open voor iedereen. Vooraf en nadien kunnen bezoekers gezellig koffiedrinken.

Doordeweeks is een ieder welkom in 't Kruispunt, Kruisstraat 11. In dit inloophuis is er gelegenheid om gezellig een kopje koffie te drinken, maar er is ook een ruime sortering goede kleding. Openingstijden zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op die dag is een ieder ook welkom voor een maaltijd om 17.30 uur. “Samen eten, want samenleven doe je niet alleen”, aldus de organisatie.

Contact gegevens

Het thema van de overdenking is ‘Geheim agent of Ambassadeur?’.