De Stadskoerier

Zaterdag, 19 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Amazones van de Zwartewaterruiters in de prijzen

Amazones van de Zwartewaterruiters in de prijzenAmazones van de Zwartewaterruiters in de prijzenAmazones van de Zwartewaterruiters in de prijzen
Redactie: Gerard Meijeringh

GENEMUIDEN - Leden van rijvereniging de Zwartewaterruiters kwamen afgelopen weekeinde goed voor de dag bij wedstrijden in Elim, Nunspeet en Ruinen.

Daphne Visscher en haar paard Slv’s Wish reisden af naar Elim om deel te nemen aan een dressuurwedstrijd. Deze combinatie zette een mooie proef neer en werd beloond met 190 punten en een eerste prijs in de klasse M2.

In Nunspeet verscheen Janine Flier in de dressuurring met haar paard Harley. Samen waren ze goed voor de twee goede proeven in de hoger klasse ZZ-licht en dat werd door de jury gewaardeerd. De eerste proef was goed voor 230 punten en hiermee won Flier de tweede prijs in de gecombineerde klasse Z2/ZZ-licht. In de tweede proef deden Flier en Harley er nog een schepje boven op en met 248 punten was dit goed voor de eerste prijs in de klasse Z2/ZZ-licht.

Marloes de Vries had haar pony Poppings Majade meegenomen naar de Runer Paardendagen 2020 in Ruinen.De combinatie was goed op dreef tijdens dit springconcours. Na een mooie foutloze ronde in de klasse BB/D bleef De Vries ook foutloos in de klasse B/D. Samen met 82 stijlpunten was dat goed voor een tweede prijs.