<< Ga terug

Barend Vinke nieuwe voorzitter DESZ

Barend Vinke nieuwe voorzitter DESZ

ZWARTSLUIS – DESZ is erin geslaagd om een nieuwe voorzitter te vinden. Barend Vinke gaat deze functie over een aantal maanden op zich nemen bij de voetbalvereniging uit Zwartsluis. Hij wordt tijdens de ledenvergadering in november voorgedragen als nieuwe voorzitter.

DESZ was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe voorzitter, omdat Jitse Antuma wegens een verhuizing deze functie niet meer kan uitoefenen. “Als bestuur zijn we blij dat we na een lange zoektocht de positie van voorzitter weer bemenst hebben”, zo laat bestuurslid Robert-Jan de Vries van DESZ weten. “Barend is binnen DESZ bekend als sponsor, lid van de club van honderd, supporter, hoofdaannemer van bouwactiviteiten. Daarnaast is hij in ons dorp onder andere betrokken bij het 4/5 mei comité, de ondernemerskring, stichting Joods Leven en De Schans.”

De komende periode zal Vinke aansluiten tijdens de bestuursvergaderingen en ingewerkt worden in de lopende zaken. “De komende periode komt DESZ bestuurlijk in een nieuwe fase. Adriaan ter Horst en Robert-Jan de Vries nemen in november na acht jaar afscheid. Daarnaast is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. “Dit plan biedt onze vereniging een echte uitdaging om de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren op alle fronten door te kunnen zetten”, besluit De Vries.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo