De Stadskoerier

Dinsdag, 4 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

De Vent neemt stokje over van Goetsch bij Sportservice Overijssel

De Vent neemt stokje over van Goetsch bij Sportservice Overijssel
René de Vent
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Met ingang van 1 april is René de Vent de nieuwe manager van Sportservice Overijssel. De Vent neemt het stokje over van Hack Goettsch, die na 25 jaar stopt.

Sportservice Overijssel is de provinciale organisatie voor stimulering en ondersteuning van sport en bewegen in Overijssel. Samen met vele partners verbeteren zij de randvoorwaarden zodat de inwoners van Overijssel (meer) kunnen gaan sporten en bewegen. Het accent ligt daarbij vooral op de breedtesport.

De Vent (59 jaar) is woonachtig in Slagharen. Hij was acht jaar wethouder in de gemeente Hardenberg en de afgelopen twee jaar adviseur bij Keizers & Visser Overheidsconsultancy in Zwolle. Sportservice Overijssel haalt met De Vent een ervaren bestuurder, adviseur en teamleider in huis en kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst.

De Vent kijkt met veel energie en enthousiasme uit om het sport en beweegnetwerk in Overijssel nog meer power en inhoud te geven! "Dit is een kans uit duizenden. Na mijn middelbare school had ik één doel: een opleiding en functie in de sportwereld. Dat is anders gelopen, maar de passie voor sport is onverminderd gebleven. Ik wil mijn ambitie, in combinatie met een flinke portie werk- en levenservaring, graag waarmaken bij Sportservice Overijssel", vertelt de gedreven De Vent.