<< Ga terug

DESZ begint met thuisduel, Olympia ‘28 naar Hattem

DESZ begint met thuisduel, Olympia ‘28 naar Hattem

ZWARTEWATERLAND – De KNVB heeft afgelopen weekeinde de programma’s van de voetbalcompetities bekendgemaakt. DESZ begint in eigen huis aan de competitie. Olympia start met een uitwedstrijd bij Hattem.

In de tweede klasse J start DESZ de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wolvega. Deze Friese ploeg werd afgelopen seizoen kampioen in de derde klasse A. Op 28 september is het gedegradeerde Gorecht de tweede tegenstander in de competitie. DESZ sluit het eerste gedeelte van de competitie op 14 december af met een uitduel bij promovendus Elim.

Na de winterstop hervat DESZ op zaterdag 25 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Gramsbergen. Op de laatste speeldag treft DESZ in Emmen DZOH.

Olympia ‘28

Olympia begint in Hattem aan het nieuwe seizoen in de derde klasse C. Op de tweede speeldag komt Swift ’64 op bezoek in Hasselt. Op zaterdag 9 november speelt Olympia in Hasselt de derby tegen Rouveen. Op de laatste speelronde voor de winterstop (zaterdag 14 december) ontmoet Olympia in eigen huis Hulshorst.

De Hasselters beginnen het tweede gedeelte van de competitie op zaterdag 25 januari met een uitduel bij Zwolsche Boys. Zaterdag 14 maart staat het duel Rouveen-Oympia geprogrammeerd. De ploeg van trainer Jarrisch Keizer sluit de competitie af met een thuisduel tegen DSV ’61.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo