<< Ga terug

DESZ is uitgebekerd na ruime nederlaag bij DOS Kampen

DESZ is uitgebekerd na ruime nederlaag bij DOS Kampen

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – DESZ is er zaterdag niet in geslaagd om de poulefase van de districtsbeker te overleven. DOS Kampen was een maatje te groot en won met 4-0.

DESZ-trainer Pim Kaagman was na afloop realistisch. “”DOS is verder dan ons. Vooral de opbouw is beter verzorgd, meer rust.”

DESZ had het lastig tegen DOS, maar hield aanvankelijk lang stand. Vlak voor rust ging het echter mis. Nadat Tom Kisjes een goede kans liet liggen, sloeg DOS toe. Na een vrije bal van Erik Rotman gleed Martijn Barneveld de 1-0 binnen. Even later kwam ook de 2-0 op het scorebord. Jochem van Putten dribbelde de zestien binnen, passeerde de goalie van DESZ en scoorde de 2-0.

In de tweede helft kwam DESZ beter voor de dag. In de eindfase was de pijp echter leeg. Dat gaf DOS de gelegenheid om nog twee keer tot scoren te komen via Allan Bakker en Robin Mulder. Na de 3-0 raakte Tom Kisjes nog de lat.

“In de eerste helft schoten we de ballen veel te snel naar voren in plaats van goed op te bouwen. Daar hebben we veel kracht mee verspeeld, omdat we alle gaten moesten dichtlopen. Daarom kregen we het zwaar in de eindfase”, aldus Kaagman.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo