De Stadskoerier

Woensdag, 3 juni 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

DESZ wijkt met Kerstmixtoernooi uit naar sporthal in Hasselt

DESZ wijkt met Kerstmixtoernooi uit naar sporthal in Hasselt
Een beeld van het Kerstmixtoernooi van 2018
Foto: Henk Kuik
Redactie: Gerard Meijeringh

ZWARTSLUIS - DESZ houdt vrijdag 27 december het traditionele jaarlijkse Kerstmixtoernooi. Dit jaar wordt het toernooi afgewerkt in Sporthal De Prinsenhof in Hasselt.

Vorig jaar werd gespeeld op de eigen velden van DESZ op Sportpark De Cingellanden. Het was de tweede keer dat het toernooi werd gehouden in de openlucht. De organisatie liet toen al weten terug te verlangen naar de zaal gezien de tanende belangstelling.

Na het verdwijnen van de hal bij Hotel Zwartewater kon DESZ geen geschikt onderkomen meer vinden. Uitwijken naar het Agieten College bleek geen goede optie vanwege het kostenplaatje.

Volgens DESZ is er met Sporthal De Prinsenhof in Hasselt een sfeervolle nieuwe locatie gevonden. “Omdat sfeer juist in deze tijd van het jaar zo belangrijk is, kiezen we dit jaar voor Sporthal De Prinsenhof in Hasselt. Hier vinden we alle voorzieningen om er zowel voor de spelers/ speelsters als ook voor de toeschouwers een gezellige dag van te maken”, zo laat DESZ op haar site weten. Opgeven kan via het

mailadres beleid@desz.nl.