<< Ga terug

Eerste prijzen voor Zwartewaterruiters Briëtt Breman en Maud van Rees

Eerste prijzen voor Zwartewaterruiters Briëtt Breman en Maud van ReesEerste prijzen voor Zwartewaterruiters Briëtt Breman en Maud van Rees

GENEMUIDEN – Leden van de Zwarteruiters reisden afgelopen weekend af naar wedstrijden in Heerde, Urk en Lemelerveld. Briëtt Breman en Maud van Rees waren erg succesvol en namen de eerste prijs mee naar huis. Mirthe Bakker wist de tweede prijs op haar naam te zetten en Jeanine Fuite legde beslag op de derde prijs.

Briëtt Breman en haar pony Golden Boy gingen vrijdag 14 juli van start op een dressuurwedstrijd in Heerde. Deze combinatie reed een mooie proef in de gecombineerde klasse L1/L2, categorie B/C. Van de jury kreeg Breman een score van 193 punten en met dit resultaat won zij de eerste prijs.

Op zaterdag kwamen de paarden aan start in Heerde. Tijdens het springen ging Jeanine Fuite van start met haar paard Hope. In de klasse B sprong zij een foutloze ronde en werd door de jury beloond met een score van 73 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de derde prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo reisden af naar een springwedstrijd in Urk. In de klasse L, categorie D/E, sprong zij het eerste parcours foutloos en snel rond. Met een tijd van 28,96 seconden in de barrage wist Van Rees de tweede prijs op haar naam te zetten. In het tweede parcours deed deze combinatie er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een foutloos en snel parcours in 49,46 seconden. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en eindigde als eerste.

Mirthe Bakker ging met haar schimmelpony Sultan van start op een dressuurwedstrijd in Lemelerveld. In de gecombineerde klasse M1/M2, categorie C/D/E, wist deze combinatie een sterke proef neer te zetten. De jury beloonde haar met een mooie score van 203 punten en de tweede prijs.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo