De Stadskoerier

Maandag, 25 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Knol Bouw blijft hoofdsponsor Olympia ’28

Knol Bouw blijft hoofdsponsor Olympia ’28
Foto: Jan Bruins
Redactie: Gerard Meijeringh

HASSELT – Knol Bouw is ook komend seizoen de hoofdsponsor van Olympia ’28. Het bedrijf heeft het contract met de club uit Hasselt met een jaar verlengd. Zaterdagmiddag zetten directeur Herman Knol van Knol Bouw en voorzitter Martien Wursten van Olympia ’28 een handtekening onder de nieuwe overeenkomst. Dit gebeurde tijdens het sponsorevenement, dat voorafgaand aan de wedstrijd tussen Olympia ’28 en Elspeet werd gehouden.

Het sponsorevenement was opgezet door de nieuwe sponsorcommissie, die van dit moment gebruikmaakte om zichzelf en de nieuwe plannen te presenteren aan alle aanwezigen. De commissie (overgenomen van Benno Schelhaas) bestaat uit vier leden. Deze groep wil het sponsorbeleid bij Olympia ’28 nieuw leven in willen gaan blazen. Met de contractverlenging heeft Knol Bouw tevens getoond ook deze commissie te willen supporten en de nieuwe commissieleden wat lucht te willen geven met nog een jaar financiële ondersteuning voor de vereniging.

Na dit moment werd onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd gevolgd. Het duel tussen Olympia ’28 en Elspeet eindigde in 1-1. Op donderdag 5 maart houdt de sponsorcommissie een sponsoravond.