De Stadskoerier

Maandag, 25 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Presentatiegids Sportclub Genemuiden voor hoofdsponsor Breman Installatiegroep

Presentatiegids Sportclub Genemuiden voor hoofdsponsor Breman Installatiegroep
Redactie: Gerard Meijeringh

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden heeft maandag het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids aangeboden aan hoofdsponsor Breman Installatiegroep.

Tiem Breman en Sijn van Lenten namen het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Raymond van Dijk en Helmich Lubberts van Sportclub Genemuiden.

"Het team van Sportclub Media, in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Zalsman Grafimedia, is er opnieuw in geslaagd om een juweeltje van een gids aan u voor te leggen. In de achter ons liggende maanden is er weer hard gewerkt, gewerkt aan een gids die er wezen mag. Als iedereen al volop van de vakantie geniet, zijn de redactieleden van Sportclub en het team van Comceptum druk bezig om van de gids die straks voor u ligt een uniek exemplaar te maken. De druk die op de schouders van het redactieteam lag om alles op tijd klaar te krijgen was dit jaar opnieuw hoog, maar gelukkig zijn wij er weer in geslaagd om voor de aftrap van de competitie alles gereed te hebben", zo laat Sportclub Genemuiden weten.

De presentatiegids zal deze komende week of uiterlijk volgende week bij de leden bezorgd worden.