De Stadskoerier

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Skeelertrainers gezocht!

Skeelertrainers gezocht!
Ingezonden door: Karin Stukker

Skeelertrainers gezocht!

Voor het geven van skeelerlessen op de skeelerbaan in Hattem vanaf maart/april 2020 zijn we op zoek naar enthousiaste trainers!

Op de skeelerbaan aan de Geldersedijk willen we wekelijks skeelertrainingen gaan geven aan verschillende doelgroepen: jongeren en volwassenen. De dagen en tijden moeten we nog invullen dus we kunnen aansluiten bij de mogelijkheden die er voor jou zijn. We willen gaan werken met groepen van maximaal 15 deelnemers per trainer. Daarnaast willen we onze trainers ook kunnen vragen om les te geven tijdens clinics, bedrijfsevenementen en andere special events.

Als trainer verwachten we dat je flexibel bent en inzetbaar op meerdere vlakken (skeeler- en droogtrainingen), communicatief en collegiaal ingesteld, beschikt over didactische vaardigheden en bij voorkeur in het bezit bent van een trainersdiploma.

Wat je van ons mag verwachten is een gezellige informele werkomgeving met gemotiveerde leden en vrijwilligers en goede faciliteiten. Vergoeding voor het geven van lessen vindt plaats conform de richtlijnen van de IJsvereniging Hattem.

Als je belangstelling hebt kun je contact opnemen met de IJsvereniging Hattem via info@ijsvereniging.nl. Ook voor vragen kan dit e-mailadres gebruikt worden.