De Stadskoerier

Zaterdag, 4 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Sportclub Genemuiden niet verder met Eser Elmali

Sportclub Genemuiden niet verder met Eser Elmali
Redactie: Gerard Meijeringh

GENEMUIDEN - De periode van Eser Elmali bij Sportclub Genemuiden blijft beperkt tot één seizoen. De hoofdklasser heeft besloten om het contract met de goalie niet te verlengen. Sportclub Genemuiden gaat ervoor om de positie van tweede keeper intern in te vullen.

Lassche, Kolk en Pleijsier

Theo Lassche gaat komend seizoen bij Sportclub Genemuiden aan de slag als hoofdtrainer van het tweede team. De rest van de staf bij de tweede selectie bestaat uit assistent-trainer Gerwald Kolk en Jan Pleijsier (coördinatie/fysieke trainer). Hiermee verhuist het technische hart van JO19-1 naar het tweede. Het inmiddels vertrouwde trio binnen de jeugdopleiding van Sportclub Genemuiden heeft leiding gegeven aan diverse juniorenteams en kampioen gemaakt in de afgelopen jaren. Nu maken Lassche, Kolk en Pleijsier de overstap naar de senioren.

Daarnaast hebben verzorger Gerrit Buitenhuis en grensrechter Gerrit Beltman hun overeenkomst met Sportclub Genemuiden verlengd. Voor Buitenhuis is het alweer zijn achtste seizoen bij Sportclub Genemuiden. Buitenhuis zal samen met de nieuwe technische staf de tweede selectie fit proberen te houden en medisch begeleiden daar waar nodig. Beltman zal zijn bijdrage leveren aan de arbitrage tijdens de wedstrijden.