<< Ga terug

Vijf podiumplekken voor EGSV in Zwolle

Vijf podiumplekken voor EGSV in Zwolle

ZWOLLE - EGSV Genemuiden heeft zaterdag tijdens het 'Spring in the air'-toernooi in Zwolle vijf podiumplaatsen behaald. Deze vriendschappelijke acro-wedstrijd is met name bedoeld voor recreatieve sporters, maar ook officiële KNGU-teams mogen hieraan deelnemen. EGSV was vertegenwoordigd met verschillende teams.

Namens de recreatie kwamen als eerste Louanne Timmerman en Willemijn Voorhorst in actie. Zij lieten een keurige oefening zien bij de instap maar moesten concurrentie voor laten gaan voor een podiumplaats. Meer succes was er voor de Seniorenduo’s. Bij de prijsuitreiking was er een volledig EGSV-podium te zien. Een derde plek was er voor Lize Tiggelaar en Marit Bonthuis, op de tweede plaats namen Lara van de Berg en Emma Kleine plaats. Het hoogste podium was voor duo Hannah Beens en Marit Borneman.

Bij de instap-trio’s kwamen namens EGSV drie trio’s in actie. Fleur Hoekman, Zoë Leusink en Emma Visser lieten een prima oefening zien, evenals Lisa Kolk, Nina Visser en Daisy Aarten. Voor deze twee teams was hun score niet voldoende voor een podiumplek, maar de dames gingen wel met nieuwe wedstrijdervaring terug naar Genemuiden.

Het trio bestaande uit Noa Lindeboom, Emma Beens en Maud van Dijk had eerder dit seizoen al twee gouden medailles te pakken en was erop gebrand om ook deze wedstrijd weer op het podium te staan. Dat is ze ruimschoots gelukt, want met een half punt voorsprong op de nummer 2 werd dit jonge team eerste. Als laatste namens EGSV kwam het E-Senioren duo Maud Lindeboom en Jenieke Timmerman in actie. Zij hadden iets goed te maken ten opzichte van de andere wedstrijden dit seizoen. In Zwolle liet dit team een bijna foutloze oefening zien die werd beloond met een tweede plaats.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo