<< Ga terug

Zwartewaterruiters in de prijzen


OLDEBROEK/OMMEN - Amazones van de Zwartewaterruiters wisten zowel vorig als afgelopen weekend prijzen te behalen in Oldebroek en Ommen.

Vorig weekend kwam Shania van Dijk aan de start in Oldebroek. In de klasse B cat. DE reed zij met haar pony James Bont twee mooie proeven. Dit resulteerde in tweemaal een tweede prijs met 198,5 en 204,5 punten. Briëtt Breman debuteerde in de klasse M2 met haar pony Coco in Oldebroek. In de gecombineerde rubrieken klasse M1/M2 behaalden zij een tweede prijs met 182 punten en een eerste prijs met 186 punten.

Afgelopen weekend kwam Briëtt tevens succesvol aan start in Ommen. Ze reed met haar pony Coco naar 195 en 180 punten en wist daarmee een eerste prijs te bemachtigen. Ook debuteerde ze met haar nieuwe aanwinst Gino in de klasse BB springen cat. D springen. Met 70,5 stijlpunten behaalden zij een eerste prijs.

Ook Daphne Visscher maakte haar debuut met haar paard Slv's Wish in de klasse L2. Zij kwam goed voor de dag in een sterk deelnemersveld van de gecombineerde L1/L2 rubriek. In de eerste proef reden zij naar 199,5 punten, wat resulteerde in een derde prijs. In de tweede proef behaalde de combinatie 182 punten.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo