<< Ga terug

Olympia '28 onderuit in blessuretijd

Olympia '28 onderuit in blessuretijd
Foto: Wim Poelhekken

(door Gerard Meijeringh)

HASSELT – Olympia ’28 heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden. Hekkensluiter CSV ’28 won in Hasselt met 0-1. Het doelpunt viel in de blessuretijd. De Hasselters verzuimden om via een goed resultaat afstand te nemen van de onderste regionen en zijn zeker nog niet veilig. De afstand met de gevarenzone bedraagt zeven punten.

Olympia en CSV deden weinig voor elkaar onder. In de boeiende eerste helft was de eerste mogelijkheid voor Erik van der Kolk. Zijn kopbal uit een corner werd gepakt door de keeper. Daarna liet CSV twee grote kansen liggen. In de 33ste minuut had Jeffrey van de Belt de 1-0 kunnen maken. Hij had de bal voor het intikken, maar schoot de bal over het doel.

Na de rust was het niveau van de wedstrijd een stuk minder. Olympia was gevaarlijk via afstandsschoten van Willard Visscher en Valery Leusink. In beide gevallen pakte de keeper de bal uit de onderhoek. In de blessuretijd ging het toch nog mis voor Olympia. Na balverlies van de thuisploeg werd de rechtsbuiten van CSV weggestoken. Dieter Kroek zat mis met z’n sliding, waarna er een zee van ruimte ontstond voor CSV. Dat werd vervolgens doeltreffend uitgespeeld door de Zwolse ploeg.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo