De Stadskoerier

Dinsdag, 14 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

300 dames genieten van Ladies Night bij Van Kesteren

300 dames genieten van Ladies Night bij Van Kesteren
Foto: Martijn Mooiweer
Ingezonden door: Martijn Mooiweer

Fashion, food, lifestyle, beauty en design. Op vrijdagavond 8 november kwam het allemaal samen bij Renault dealer Van Kesteren in Kampen tijdens Ladies Night. De 35 deelnemende ondernemers uit Kampen en omstreken legden met mode, sieraden, massages, manicure, visagie, wijn, chocola, kaas, bloemen, interieuraccessoires en natuurlijk auto’s liefst 300 (!) dames in de watten.

Mannen aan de kant, vrouwen in het pand. Onder dat mom beleefden de vrouwen een heerlijke ‘Girls Night Auto’ in Van Kesterens showroom. Organisator Ineke Smits: “We kondigden Ladies Night aan als hét ideale uitje om jezelf en je vriendinnen eens heerlijk te verwennen. En dat is zeker gelukt.”

Een voorname rol daarin speelden de verrassende wijze waarop de lokale bedrijven zich presenteerden. Maar ook de hoffelijkheid waarmee de enige mannen in het pand de dames tegemoet traden, kon de goedkeuring wegdragen. Ineke: “De medewerkers van Van Kesteren zorgden voor het parkeerbeheer, een gastvrije ontvangst op de rode loper en voor bubbels in bites.”

Wie tussen het passen van kleding en het proeven van wijn door spanning wilde, kon terecht in de werkplaats. Daar stonden een officiële Formule 1-auto van Renault en Formule 1-racesimulator klaar. “Binnenkort maken we bekend wie de snelste rondetijd noteerde en wie het juiste gewicht van een Formule 1-band raadde. De winnaars winnen een hotelovernachting voor twee”, aldus Ineke. “En omdat het verwennen nog wel even doorgaat, geven we aan drie bezoekers ook nog een week, midweek of weekend gratis rijden in een Renault Clio, Twingo, Twizy of Zoe weg.”