<< Ga terug

Eijgelaar Natuursteen: Swarovski op een grafmonument

Eijgelaar Natuursteen: Swarovski op een grafmonument

Sinds circa 5 jaar neemt de vraag naar Swarovski kristalen op grafmonumenten toe. Swarovski kristallen geven dan ook een bijzonder lichtspel, die alle kleuren van de regenboog kunnen laten zien; helemaal als de zon er op schijnt.


Hoeveel Swarovski kristalletjes er in een grafsteen verwerkt worden is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Soms kan slechts één kristalletje een subtiele benadrukking zijn van iets, bijvoorbeeld door in de knop van een roos een kristalletje te verwerken.

Swarovski kristallen op een grafmonument is een van de mogelijkheden bij Eijgelaar Natuursteen

Enkele Swarovski kristallen kunnen als fonkelende sterretjes in een monument verwerkt worden. Van meerdere kristallen samen kan een symbool of figuur gevormd worden, zoals een hartje. Af en toe worden er zelfs meer dan 1000 kristallen in een monument verwerkt, bijvoorbeeld als de hele omranding wordt ingelegd met Swarovski kristallen. De mogelijkheden met Swarovski kristallen zijn divers en oneindig.


Om te zorgen dat de Swarovski kristallen op een mooie en onzichtbare manier toch erg goed bevestigd worden, wordt er met speciaal gereedschap een klein gaatje in het natuursteen gemaakt waar de kristal precies in past en vervolgens met een zeer sterk verlijmende kit ingelegd. Een filmpje en meer voorbeelden van Swarovski kristallen kunt u bekijken op www.eijgelaar.nl/persoonlijk-maken.

Riette Piening van Eijgelaar Natuursteen b.v.

Warme groet,
Riëtte PieningOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo