De Stadskoerier

Dinsdag, 11 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Feestelijke heropening Aldi Vollenhove

Feestelijke heropening Aldi Vollenhove
Redactie: Stadskoerier / 3 Watersteden

VOLLENHOVE - Op vrijdagochtend 13 september wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Voorpoort in Vollenhove feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider René Timmerman.

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast is Aldi volgens de Consumentenbond de goedkoopste supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen.

In verband met de verbouwing sluit het filiaal tijdelijk op vrijdag 6 september om 18.00 uur. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, hogedrukreinigers of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider René, Timmerman: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100 procent gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan Voorpoort 13 in Vollenhove beschikt over 105 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur.