De Stadskoerier

Maandag, 25 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Floorever Kampen al zeven jaar onbetwist de beste

Floorever Kampen al zeven jaar onbetwist de beste
Redactie: BrugMedia

Floorever Kampen bestaat dit jaar zeven jaar. Het bedrijf heeft enorm veel te bieden en is de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties.
Onlangs heeft Floorever Kampen ook een omvangrijke slaapafdeling. Hiermee biedt de winkel als Floorever+ een totaalpakket op het gebied van woninginrichting.

Bert-Jan Postuma ging in juni 2009 van start met Floorever Kampen. Twee jaar geleden nam Wendy Meuleman de zaak over. Zij wordt sinds kort ondersteund door Marcel van der Kolk, die veel ervaring heeft in de branche.

Unieke formule
Floorever Kampen staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis voor het huis. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. Floorever Kampen werkt met de unieke all inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen en bij raamdecoratie inclusief opmeten, op maat hangen en bevestigen.

Slaapkamer Compleet
Sinds kort is de collectie van Floorever Kampen uitgebreid met een fraaie slaapafdeling. Op de bovenverdieping worden diverse slaapkamers op aantrekkelijke wijze gepresenteerd.
Floorever biedt nu de mogelijkheid om onder de noemer ‘Slaapkamer Compleet’ een complete slaapkamer in te richten (vloer, gordijnen en bed). Dat kan al vanaf 949 euro. Ook hierbij kunnen klanten uiteraard profiteren van de aantrekkelijke all inclusive-formule.

Volop in beweging
Floorever Kampen is altijd volop in beweging. Eigenaresse Wendy Meuleman heeft het aantal merken fors uitgebreid. Binnenkort staat er bovendien een nieuwe verbouwing voor de deur, om de winkel nog aantrekkelijker te maken voor de klant. Meuleman wil nog duidelijker laten zien wat voor mooie producten Floorever Kampen in huis heeft.
Daarom komt er nog meer ruimte een duidelijke en overzichtelijke productpresentatie. Daarnaast blijven veel voorraad en lage prijzen belangrijke sleutelwoorden en staan de klanten op de eerste plaats. “We doen waar we voor staan. ‘Wij maken uw huis uw thuis’, is ons credo. We willen graag dat mensen het wouw-effect krijgen als alles klaar. Dat is altijd ons streven”, besluit Meuleman.

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl