De Stadskoerier

Maandag, 25 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Floorever ook de onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie

Floorever ook de onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie
Redactie: BrugMedia

Raamdecoratie heeft veel voordelen. Het is sfeervol en werkt isolerend. Bovendien kun je met raamdecoratie de lichtinval naar wens regelen en zo ook de gewenste privacy creëren.

Bij raamdecoratie is een goed advies enorm belangrijk. In welke ruimte komt het te hangen? En wat is de functie van de raamdecoratie? Dat zijn belangrijke vragen bij de aanschaf van raamdecoratie, want de mogelijkheden zijn groot. Het team van Floorever staat altijd klaar voor een deskundig en passend advies.

Floorever heeft alles in huis op het gebied van zonwering met merken als Zonnelux, Bece, Velux en het eigen F-label. Daarbij behoren ook specifieke producten, die zorgen voor een passende oplossing.

Een goed voorbeeld hiervan is het Perfect Fit Systeem. Dit is een aluminium constructie die het mogelijk maakt om raamdecoratie te gebruiken bij kunststofkozijnen. Daarin mag je immers niet boren. Ook voor een serre of een erker heeft Floorever diverse oplossingen in huis met verschillende plissé- en duettegordijnen.

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl