<< Ga terug

Hoveniersbedrijf Zwartewaterland levert vakwerk tegen een lage prijs

Hoveniersbedrijf Zwartewaterland levert vakwerk tegen een lage prijs

Hoveniersbedrijf Zwartewaterland staat voor vakwerk tegen een lage prijs. Het vanuit Zwartsluis opererende bedrijf kan ingeschakeld worden voor al het denkbare tuinwerk, zoals onderhoud, aanleg en straatwerk. De stijl is ‘strak en onderhoudsarm’.

In 2003 begon Jeroen van Hasselt uit Zwartsluis voor zichzelf; eerst als hovenier, tien jaar later kwam daar een klussenbedrijf bij. Anno 2019 werkt de specialist met zes Roemeense krachten, die via een uitzendbureau worden ingeschakeld. “Daardoor kunnen we relatief lage prijzen hanteren”, vertelt hij. “We kunnen veel doen in een korte
tijd.”

Van Hasselt merkt dat het hovenierswerk aantrekt en wil daarom Zwartewaterland en omgeving nog eens extra op de hoogte brengen van zijn tuindiensten. Te denken valt aan: onderhoud, aanleg, straatwerk, graszoden, schuttingen, tuinhuizen, overkappingen en gevel- en dakgootreiniging. “Het onderhouden van een tuin doe ik graag”, legt hij uit. “Maar ook het ontwerpen van tuinen, wat ook kan in samenwerking met Harry Pierik uit Zwolle. Dat gebeurt digitaal in nauwe samenwerking met de klant. Na de aanleg kan een onderhoudscontract worden afgesloten.”

Met de herfst en winter voor de deur kan Hoveniersbedrijf Zwartewaterland worden ingeschakeld voor het winterklaar maken van de tuin, zoals het verticuteren van het gras en het snoeien van bomen. Daarnaast levert de hovenier meer dan vijftienhonderd verschillende soorten planten tegen een lage prijs. In de maanden oktober en november geldt een korting van 15 procent op alle leveringen en opdrachten. Maar ook andersoortige klussen om het huis worden met twee handen aangepakt, omdat Hoveniersbedrijf Zwartewaterland deel uitmaakt van het overkoepelende Klussenbedrijf Zwartewaterland.

Hoveniersbedrijf Zwartewaterland
Irenestraat 12
Zwartsluis
Tel: 06-20 351 311
klussenbedrijfzwartewaterland@gmail.comOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo