De Stadskoerier

Dinsdag, 4 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Jacobs Dienstverlening winnaar Flexweters Award

Jacobs Dienstverlening winnaar Flexweters Award
Redactie: Stadskoerier / 3 Watersteden

De Flexweters Award 2019 is afgelopen maandag uitgereikt aan Jacobs Dienstverlening uit Balkbrug. Jacobs Dienstverlening komt als beste uitzendbureau uit de jaarlijkse CAO-screening van het bedrijf Flexweters.

Flexweters reikt sinds 2015 jaarlijks de Flexweters Award uit. Deze award reiken zij uit aan het uitzendbureau dat het beste scoort in de branche op naleving van de verschillende cao’s. Sinds een aantal jaren zijn alle uitzendbureaus gehouden om uitzendkrachten een gelijke beloning te geven als medewerkers in dezelfde of vergelijkbare functie die in dienst zijn bij de inlenende werkgever. Jacobs Dienstverlening heeft zich hiervoor enorm ingezet om dit te bereiken, met deze award als beloning.

Jacobs Dienstverlening is erg trots op dit behaalde resultaat. Zij willen zich onderscheiden met een goede administratieve organisatie maar ook willen zij een betrouwbare partner zijn, zowel voor hun klanten als uiteraard ook voor de medewerkers. Deze award bevestigt dit.

Jacobs Dienstverlening is gespecialiseerd in het uitzenden van vakbekwame, betrouwbare medewerkers binnen veel verschillende branches. Jacobs Dienstverlening biedt mogelijkheden voor kortere periodes om tijdelijke pieken op te lossen maar, ook voor een langere periode. Ook in de (nabije) toekomst wil Jacobs Dienstverlening met bestaande en nieuwe medewerkers en opdrachtgevers zich conformeren aan regelgeving en de regels naleven.