<< Ga terug

Koperen Hoogte organiseert grote fair rond De Koperen Plas

Koperen Hoogte organiseert grote fair rond De Koperen Plas

Achter De Koperen Hoogte ligt De Koperen Plas. “Een uitstekende locatie om een fair te organiseren”, volgens de organisatoren. Op zondag 26 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur is er dan ook een fair op deze unieke locatie rondom de visvijver.

De fair heeft als doel om deze locatie rond de toren te promoten met daarbij een exclusieve inkijk in meer dan veertig verschillende branches. “Wij hebben gemeend om originaliteit en exclusiviteit te waarborgen door van elke branche er slechts één te promoten. Dit loopt van home decoraties, wijnen, sieraden, cosmetica, kleding, huisdieren accessoires en nog vele artikelen meer”, melden de organisatoren. Naast al deze verschillende branches zijn er meerdere foodtrucks aanwezig met verschillende lekkernijen, waaronder churros, suikerspinnen, ijs, snoep, home made fudge, loempia’s en bbq gerechten.

De fair vindt grotendeels buiten plaats, maar ook binnen in De Koperen Hoogte is veel te zien. Bezoekers mogen overal op de begane grond rondkijken. Te zien is onder meer het Maritiem Museum, gelijk bij binnenkomst op de benedenverdieping. Bij De Koperen Plas kan men naar een hengel-demonstratie en op het zonneterras van De Koperen Hoogte kan men genieten van een consumptie onder het genot van live muziek. Rondom het zonneterras laten de leveranciers van De Koperen Hoogte bezoekers kennismaken met hun producten. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen buiten spelen in de speeltuin en zich laten schminken in het paviljoen. De entree en parkeren is gratis. Wie eerst meer informatie wil, kan bellen: (0529) 42 84 28.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo