De Stadskoerier

Vrijdag, 10 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Start van verkoop voor project Agnietenhof in Zwartsluis

Start van verkoop voor project  Agnietenhof in Zwartsluis
Redactie: Zakelijke redactie

Op woensdag 18 maart start IJsselland Ontwikkeling BV met de verkoop van het nieuwbouwplan Agnietenhof in Zwartsluis. De verkoopinformatiebijeenkomst vindt plaats in Hotel Zwartewater, De Vlakte 20 in Zwartsluis.

Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom en staat het verkoopteam klaar meer te vertellen over de woningen. “Uiteraard kunt u deze avond de verkoopinformatie zoals verkoopbrochures en prijslijsten meenemen.”

Agnietenhof bestaat uit elf bijzondere woningen en zeven luxe appartementen met een architectuur in de stijl van de Delftse School. De verschillende typen woningen zijn bedoeld voor meerdere doelgroepen. Er is keuze uit volledig wonen op de begane grond, grote hoekwoningen, rijwoningen, 2-kappers en appartementen.

De woningen en appartementen beschikken onder andere over vloerverwarming die in de zomer om te schakelen is naar vloerkoeling. Een tuin op het zuiden, of juist geen tuin. Een ligplaats voor een boot bij de kavel. Iedere woning maakt de beleving net even anders en dat maakt wonen in de Agnietenhof zo bijzonder.

Het project is ontwikkeld door IJsselland Ontwikkeling BV. Meer informatie over het project is terug te vinden op www.agnietenhof-zwartsluis.nl. Bonthuis Vaartjes Makelaars is betrokken bij de verkoop van de woningen. Bij de start van de verkoop zijn zij aanwezig. Mocht u tussentijds toch vragen hebben schroomt u niet om te bellen op (038) 386 66 66.