<< Ga terug

Trainingsgroep Het Zwartewater presenteert nieuwe clubkleding

Trainingsgroep Het Zwartewater presenteert nieuwe clubkleding
Foto: Gerrit Slurink

HASSELT - De leden van Trainingsgroep Het Zwartewater hebben zich onlangs gepresenteerd in nieuwe clubkleding. Tezamen met sportmerk Bioracer is de nieuwe kleding tot stand gekomen.

Bioracer is geen onbekende speler op de (inter)nationale sportmarkt, zo zijn vele schaatsteams en de KNWU partner van dit merk. "Wij wilden een sportmerk waarbij de leden kwalitatief goede producten krijgen en hebben dat gevonden in Bioracer", aldus Ilse Overgoor.

De vereniging die inmiddels bestaat uit fietsers, hardlopers en schaatsers heeft haar ledenaantal in een paar jaar tijd flink zien toenemen. Met name de jeugdtak bij het schaatsen en hardlopen heeft een flinke boost gekregen. Anno mei 2019 bestaat het ledental uit zo’n 160 personen.

De nieuwe kleding is tot stand gekomen doordat sponsoren zich binden aan onze vereniging. "Wij merken dat wij veel trouwe sponsoren hebben en daarnaast hebben we een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. De hoofdsponsoren zijn Bouwbedrijf Kijk in de Vegte en fysiotherapiepraktijk Therafit. Daarnaast dragen J.J. Meijer Assurantiƫn, Cocon, Schagen, Kontento, Vesta Chemicals, Autoservice Hasselt, Van Essen Schilderwerken en Lindenholz de vereniging een warm hart toe."

Na het ondertekenen van de sponsorcontracten kan de vereniging weer voor een periode van vijf jaar vooruit.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo