<< Ga terug

Type-examen met Gouden rand

Type-examen met Gouden rand

De leerlingen van groep 7 van Kindcentrum Ichtus in Genemuiden hebben de afgelopen maanden flink geoefend tijdens de typecursus. Deze typelessen zijn onder schooltijd en worden door de school aangeboden.


Onder begeleiding van hun eigen juf en een docent van BA&T Computeropleidingscentrum hebben de kinderen goed en ook snel met tien vingers leren typen. Daarnaast hebben zij ook geleerd om documenten, zoals een brief en een verslag, in een juiste indeling te maken.
De kinderen hebben met mooie resultaten de cursus afgerond. Proficiat!


De score van één leerling was zo hoog dat zij geslaagd is voor het gouden Type-diploma. Uniek daarbij is dat deze leerling dyslexie heeft (dus moeite heeft om een letter goed te herkennen). Deze leerling is geslaagd met maar liefst 317 aanslagen per minuut.


Tijdens de cursus oefenen de leerlingen in het online pakket Typewriter en maken daarin al hun opdrachten. Er hoeft dus niets geprint of zelf thuis nagekeken te worden. De gemaakte oefeningen worden door de typejuf van BA&T online nagekeken en zij stimuleert en motiveert de cursisten tijdens het oefenen thuis. Deze typecursus is verzorgd door Computeropleidingscentrum BA&T uit Genemuiden. Dit instituut bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en verzorgt op zo’n 90 basisscholen typecursussen, niet alleen na schooltijd maar ook onder schooltijd. Jaarlijks volgen zo’n 1.000 leerlingen de typecursus bij BA&T.


Voor de typecursus na schooltijd is het nu al mogelijk om uw zoon of dochter aan te melden, deze starten vanaf september aanstaande. (zie ook www.ba-t.nl & www.typewriteronline.nl).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo