De Stadskoerier

Vrijdag, 10 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Volare: Toegankelijk en exclusief

Volare: Toegankelijk en exclusief
Redactie: Zakelijke redactie

Vleugels uitslaan

Jarenlang heeft Hanneke met plezier bij Due Donna gewerkt waarna de eigenaresses van deze exclusieve damesmodezaak hebben besloten om hun leven anders in te richten. De vaste klanten van Due Donna zijn blij verrast met het nieuws dat Hanneke in februari 2019 de voor hen zo bekende merken door blijft verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Max Mara Weekend, Luisa Cerano, Joseph Ribkoff, Repeat, Cambio, en Hale Bob.

Aanvulling

De collectie wordt ieder seizoen met zorg samengesteld met de huidige klanten als uitgangspunt. Exclusiviteit, draagbaarheid en kwaliteit, dat is wat men zoekt in de collectie bij Hanneke terwijl de trends gevolgd worden. De voorjaarscollectie van 2020 bestaat vooral uit wijde broeken, bloemetjesprints en veel kleur. Mocht u niet weten welke kleur het beste bij u staat dan kan Hanneke u hierover adviseren.

Kom gezellig uw garderobe aanvullen en ontdek de exclusieve items die u bij Volare kunt vinden. Feestkleding van MOQ, tassen en riemen van Abro, zomerjassen van Cinzia Rocca, en kleurrijke shawls van Mala Alisha met bijzondere prints. Ook vindt u er sierraden van het merk Lott, Dansk en Sputnik. Merken die elders in Zwolle niet verkrijgbaar zijn. De nieuwste aanwinst? Deze handgemaakte sierraden van Gas. Dit merk dat overgewaaid is uit Saint Tropez wordt onder andere gedragen door royalty’s.

Onderscheidend vermogen

Het onderscheidende vermogen van Volare zit in de service en oprechtheid. Mocht de kleding vragen om een kleine aanpassing dan zorgt de vaste coupeuse ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Mocht het zo zijn dat de standaard openingstijden niet de mogelijkheid geven om de winkel te bezoeken, dan maakt Hanneke met alle liefde een uitzondering om u van dienst te zijn.

Volg Volare op Facebook (@volaremode) om op de hoogte te blijven van alle modetrends.

Volare
Exclusieve damesmode Zwolle
Oude Vismarkt 21 a
8011 TA Zwolle
(038) 30300 78

www.volaremode.nl