<< Ga terug

Volop activiteiten tijdens vierdaags evenement 'Typisch Vollenhove'

Volop activiteiten tijdens vierdaags evenement 'Typisch Vollenhove'

VOLLENHOVE - Op diverse locaties in en rond Vollenhove vindt 7 tot en met 10 juni (Pinksterweekend) 'Typisch Vollenhove' plaats.

Vollenhove staat bekend om de Havendagen. Deze zijn in 1993 ontstaan toen de voormalige gemeente Brederwiede de haven overdroeg aan de inwoners van Vollenhove. "We zijn nu 25 jaar later", aldus de organisatie. "Het evenement is uitgegroeid tot een breder evenement dan de nautische activiteiten om dit heugelijke feit en de start van het vaarseizoen feestelijk te vieren. Het werd tijd voor iets nieuws. En zie hier: 'Typisch Vollenhove'."

De naam is nieuw, maar de datum en de locatie blijven hetzelfde. "Met deze nieuwe insteek verbinden we traditie met duurzaamheid voor de toekomst. Tijdens het vierdaags evenement worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk aan diverse wandel- en fietstochten, een braderie, een kunstmarkt, rondvaarten, foodtrucks, een obstaclerun en nog veel meer! Dit alles met maar één doel: u een leuk, gezellig, inspirerend en sportief weekend bezorgen."

Meer informatie en het programma zijn te vinden op www.typischvollenhove.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo